Izvor: RTS, 09.Mar.2021, 19:31

Komisija o poštovanju rokova izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti

Premijerka Srbije Ana Brnabić predsedavala je sednici Komisije za koordinaciju aktivnosti u izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti koja je razmatrala poštovanje dogovorene dinamike izvođenja radova i planove za buduću izgradnju.
Članovi Komisije i Operativne grupe upoznali su premijerku sa stepenom realizacije 1a i 1b faze projekata u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Vranju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nišu i Sremskoj Mitrovici, a razmatrane su i aktivnosti neophodne za stvaranje uslova za početak druge faze projekta.

Radovi na objektima 1a faze u Novom Sadu, Kraljevu i Kragujevcu privode se kraju i uskoro se očekuju prva useljenja, rečeno je na sastanku.
Sednici su prisustvovali i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.