Uhapšena trojica, pretukli reprezentativca Srbije?

Izvor: B92, 07.Jun.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena trojica, pretukli reprezentativca Srbije?

Trojica muškaraca iz Kragujevca uhapšena su zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznude u pokušaju i zlostavljanje i mučenje.

Osumnjičeni su da su u sredu po podne pozvali u jedan kafe u Kragujevcu jednog Kragujevčanina i zahtevali da im u roku od jednog sata da 11.000 evra na ime navodnog duga i da su ga potom tukli i pretili mu.

Dvojica osumnjičenih su uhapšena kod Užica prilikom pokušaja da pobegnu iz Srbije, a treći u Kragujevcu.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pišu da su oni ranije u Kragujevcu pretukli nekoliko ljudi, među kojima je bio fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić i njegov blizak rođak. Inače, Kostić je potom izjavio da se nikakav napad na njega nije dogodio.

Osim toga, mediji navode da su protiv dvojice bile podnete krivične prijave, ali su pušteni da se brane sa slobode iako imaju ozbiljne krivične dosijee.

Reč je o zajedničkoj akciji pripadnika MUP-a u Kragujevcu, Užicu i Uprave kriminalističke policije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšena trojica, pretukli reprezentativca Srbije?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2018

Trojica muškaraca iz Kragujevca uhapšena su zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznude u pokušaju i zlostavljanje i mučenje...Osumnjičeni su da su u sredu popodne pozvali u jedan kafe u Kragujevcu jednog Kragujevčanina i zahtevali da im u roku od jednog sata da 11.000 evra na ime navodnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.