Četvrtak, 07.06.2018.

16:36

Uhapšena trojica, pretukli reprezentativca Srbije?

Trojica muškaraca iz Kragujevca uhapšena su zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznude u pokušaju i zlostavljanje i mučenje.

Izvor: Beta

Uhapšena trojica, pretukli reprezentativca Srbije?
Ilustracija: Thinkstock

Osumnjičeni su da su u sredu po podne pozvali u jedan kafe u Kragujevcu jednog Kragujevčanina i zahtevali da im u roku od jednog sata da 11.000 evra na ime navodnog duga i da su ga potom tukli i pretili mu.

Dvojica osumnjičenih su uhapšena kod Užica prilikom pokušaja da pobegnu iz Srbije, a treći u Kragujevcu.

Mediji pišu da su oni ranije u Kragujevcu pretukli nekoliko ljudi, među kojima je bio fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić i njegov blizak rođak. Inače, Kostić je potom izjavio da se nikakav napad na njega nije dogodio.

Osim toga, mediji navode da su protiv dvojice bile podnete krivične prijave, ali su pušteni da se brane sa slobode iako imaju ozbiljne krivične dosijee.

Reč je o zajedničkoj akciji pripadnika MUP-a u Kragujevcu, Užicu i Uprave kriminalističke policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: