Izvor: Šumadija Press, 02.Maj.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes u Kniću sa tragičnim ishodom

U saobraćajnoj nezgodi, koja se juče oko 23 časa, dogodila u Kniću, poginuo je M. Ć. (17) iz Đurisela kod Kragujevca, dok su vozač i još dvojica putnika zadobili povrede.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnik poginuo, dvojica povređena

Izvor: Blic, 02.Maj.2011

KRAGUJEVAC - Jedan 17-godišnji mladić poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kniću kod Kragujevca, saopštila je danas policija...Nesreća se dogodila sinoć oko 23 časa kada je 20-godišnji Igor B. iz Đurisela, koji je upravljao "zastavom 101", neprilagođenom brzinom i u stanju...

Nastavak na Blic...

Stradao mladić kod Kragujevca

Izvor: Mondo, 02.Maj.2011

Sedamnaestogodišnji M. Ć. iz Đurisela kod Kragujevca izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila u Kniću. Povređeni su vozač i dvojica putnika.

Nastavak na Mondo...

Teška saobraćajna nesreća kod Knića

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2011

Sedamnaestogodišnji M. Č. iz Đurisela kod Kragujevca izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kniću, a u kojoj su povređeni vozač i dvojica putnika, saopštila je kragujevačka policija...Do udesa je došlo kada je Igor B. (20) iz Đurisela upravljajući automobilom "zastava...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.