Teška saobraćajna nesreća kod Knića

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2011, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća kod Knića

Sedamnaestogodišnji M. Č. iz Đurisela kod Kragujevca izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kniću, a u kojoj su povređeni vozač i dvojica putnika, saopštila je kragujevačka policija.

Do udesa je došlo kada je Igor B. (20) iz Đurisela upravljajući automobilom "zastava 101" sa 1,73 promila alkohola u krvi, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza i prevrnuo se na krov.

U tom automibilu bili su M.Č. koji je povredama podlegao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kliničkom centru u Kragujevcu gde su smešteni i Aleksandar S. (18) iz Goločola koji je zadobio teške povrede, kao i Srećko M. i vozač Igor B. koji su lakše povređeni.

Vozač Igor B. je, neposredno pre te nesreće, u centru Knića izazvao još jedan udes tako što je "zastavom 101" prilikom mimoilaženja pričinio materijalnu štetu na "reno meganu" i nije se zaustavio, već nastavio vožnju prema Kragujevcu, navedeno je u saopštenju.

Policija navodi da će Igor B. po izlasku iz bolnice biti lišen slobode i priveden istražnom sudiji zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.