Izvor: Blic, 02.Maj.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik poginuo, dvojica povređena

KRAGUJEVAC - Jedan 17-godišnji mladić poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kniću kod Kragujevca, saopštila je danas policija.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 časa kada je 20-godišnji Igor B. iz Đurisela, koji je upravljao "zastavom 101", neprilagođenom brzinom i u stanju teške alkoholisanosti (1,73 promila alkohola), izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

U vozilu je bilo još troje ljudi. Povređeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << M.Ć. iz Đjurisela koji je oko ponoći podlegao povredama, 18-godišnji putnik Aleksandar S. iz Goločela kod Kragujevca je zadobio teške, a vozač Igor B. i putnik osamnaestogodišnji Srećko M. iz Djurisela lakše povrede i svi su zadržani na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Neposredno pre ove nezgode, Igor B. je u centru Knića "zastavom 101" prilikom mimoilaženja pričinio materijanu štetu na "reno meganu" i bez zaustavljanja se uputio ka Kragujevcu.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu obavio je uviđaj u prisustvu tužioca i policije, a naložen je i tehnički pregled automobila.

Nakon izlaska iz Kliničkog centra Igor B. će biti uhapšen i uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji zbog teškog krivičnog deao protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.