Tragedija u Kniću: Bacio se pod voz jer je mislio da je ubio dete

Izvor: BKTV News, 04.Jul.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Kniću: Bacio se pod voz jer je mislio da je ubio dete

Zoran Janković (40) iz sela Ljubić kod Knića bacio se u nedelju uveče pod voz koji je saobraćao na relaciji Kragujevac – Kraljevo.

Prema jednoj verziji, Janković je to učinio nakon što je dobio informaciju da je dečak kojeg je povredio u sudaru u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život.

Janković je u petak uveče oko 22 sata u mestu Vučkovica udario autom šesnestogodišnjeg dečaka koji je bio na biciklu. Nakon uviđaja, dečaka je Hitna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pomoć odvezla u bolnicu, a Zorana policija na trežnjenje, jer mu je pronađen alkohol u krvi.

Smrt bebe pronađene na deponiji i dalje misterija: Uzrok smrti novorođenčeta zbog ovog trenutno nemoguće utvrditi

"Proveo je celu noć u policiji, ali se sutradan, u subotu nije vratio kući. Nije ga bilo ni u nedelju, dok uveče nismo čuli da ga je pregazio voz. Zoki je bio divan čovek. Taj se nikada nije posvađao ni potukao. Svima u selu je pomagao. Mislim da se uplašio jer nije znao da li je dečak preživeo posle udesa", rekao je za "Blic" Stanojka Janković iz Ljubića, baka nastradalog Zorana.

U Kliničkom centru u Kragujevcu, saznali smo da je dečak primljen sa teškim telesnim povredama i da ima povrede glave. On je hospitalizovan u Centru za anesteziju i reanimaciju Intenzivne nege u KC Kragujevac.

Slučaj je (ne)rešen posle pet godina: Ovo je epilog brutalnog (samo)ubistva srpskog lekara u Košutnjaku!

"Trenutno nije u svesnom stanju, ali su mu sve životne funkcije stabilne", kažu iz KC Kragujevac.

Kako smo nezvanično saznali, Zoran je najverovatnije posle izlaska sa trežnjenja, otišao da obiđe dečaka. Nakon što je video da on nije u svesnom stanju, i da je imao teške povrede, najverovatnije se uplašio i otišao da se baci pod voz.

Sahrana je danas u 12 sati u njegovom selu Ljubić kod Knića.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.