“Tigrice“ gostuju beogradskom Radničkom

Izvor: KGsport.info, 13.Apr.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Tigrice“ gostuju beogradskom Radničkom

Rukometašice Radničkog Lepenice KG u subotu će gostovati u Beogradu, gde će se u utakmici 19. kola Superlige Srbije sastati sa ekipom Radničkog, nekadašnjim Evropskim prvakom, koji se u tekućoj sezoni bori za očuvanje statusa člana elitnog ranga.
U prvom ovosezonskom meču bilo je dosta neizvesnosti, pobeda je pripala Kragujevčankama, koje u predstojeći meč mogu da uđu potpuno rasterećeno, s obzirom da su već izborile plasman u Evropska takmičenja, čime su postigle najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << klubski i  uspeh kragujevačkog ženskog rukometa.
U timu će biti i golman Kristina Georgiev, koja je zbog povrede propustila prethodni meč sa ekipom Zaječara, a trenerski tandem Aleksandar Đurović - Rodoljub Kurandić će u punoj meri moći da računa na sve ostale igračice.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši gostuju “kravicama“

Izvor: KGsport.info, 13.Apr.2012

Rukometaše Radničkog u meču 24. kola Superlige Srbije očekuje gostovanje u Padinskoj skeli, i meč sa ekipom PKB-a.. Po tradiciji, utakmice sa popularnim 'kravicama' su uvek teške i neizvesne, a domaćin će prvi put igrati u svojoj renoviranoj sali, u kojoj će, svakako, želeti da ostvari pobedu...

Nastavak na KGsport.info...

Bez Spalevića na Metalac (subota, 16.00h)

Izvor: KGsport.info, 13.Apr.2012

U prostorijama FK Radnički održana je redovna konferencija za novinare u četvrtak u podne, a pred novinarima su svoja očekivanja izneli prvi pomoćni trener, Miodrag Starčević i levi bek, Ljubo Nenadić.. Fudbaleri Radničkog u subotu će gostovati u Lučanima, gde će se u utakmici 24. kola...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.