Bez Spalevića na Metalac (subota, 16.00h)

Izvor: KGsport.info, 13.Apr.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Spalevića na Metalac (subota, 16.00h)

U prostorijama FK Radnički održana je redovna konferencija za novinare u četvrtak u podne, a pred novinarima su svoja očekivanja izneli prvi pomoćni trener, Miodrag Starčević i levi bek, Ljubo Nenadić.
Fudbaleri Radničkog u subotu će gostovati u Lučanima, gde će se u utakmici 24. kola Superlige sastati sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.
'U subotu igramo protiv jedne ekipe koja se kao poslednjeplasirana nalazi u nezavidnoj situaciji. Međutim, Metalac je ekipa koja ima karatker i koja je najjača kad je svi otpisuju', pozvao je Starčević na oprez.
Rival se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, ali se nada da je opstanak u društvu najboljih još uvek moguć, zašta je, svakako, potrebna i pobeda nad kragujevačkim timom.
Sa druge strane, Radnički u sutrašnjem duelu, zbog žutih kartona neće moći da računa na Spalevića i Obrovca, dok su obaveze u omladinskoj reprezentaciji Srbije od tima iz Kragujevca odvojile mlade Petrovića, Rosića i Popovića.
Starčević se, dakle, osvrnuo na probleme u ' svom dvorištu' :
'Uz sav respekt prema ekipi Metalca, koji je svakako kvalitetniji tim nego što to tabela pokazuje, mi moramo da gledamo sebe, i da probamo da odigramo bez najboljeg strelca, Darka Spalevića, koji zbog kartona neće nastupiti u subotu. Nadam se da, ako se vratimo kolektivnoj, disciplinovanoj i agresivnoj igri koja nas je krasila u većem delu prvenstva, možemo do pobede u Lučanima', dodao je on.
Mesto u timu bi ponovo trebalo da zauzme iskusni Mutavdžić, koji se oporavio od povrede, a i svi ostali su spremni za sutrašnji duel, koji će se na stadionu u Lučanima održati sa početkom u 16 časova.
Ljubo Nenadić je čovek koji dobro poznaje ekipu Metalca :
“ Dobro poznajem ekipu Metalca, s obzirom da sam tamo proveo četiri godine, ali u subotu kada izađem na teren samo jedna ekipa će biti u srcu, a to je Radnički. Iskreno se nadam da ćemo  iz Lučana doći sa osvojena tri boda“ - izjavio je levi bek Kragujevčana.
 
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.