Košarkašice Radničkog dočekuju Čelarevo

Izvor: KGsport.info, 13.Apr.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Radničkog dočekuju Čelarevo

U utakmici 27. kola plej auta Prve A ženske košarkaške lige Radnički će se u subotu u hali 'Park' od 17 časova sastati sa ekipom Čelareva.
Radi se o ekipama koje su u dosadašnjem delu sezone ostvarile po 12 pobeda, i zauzimaju treće, odnosno četvrto mesto na tabeli, s tim, što je Čelarevo odigralo jednu utakmicu više.
U svakom slučaju, i jedni i drugi su osigurali opstanak, tako da se zbog te rasterećenosti može očekivati zanimljiva utakmica u kojoj će gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << moći da uživaju.
Kragujevački tim je zbog povrede lišen pomoći najbolje igračice Aleksandre Katić, ali u timu trenera Darka Jakovljevića ima košarkašica koje mogu da je odmene na pravi način.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.