Izvor: Njuz.net, 15.Apr.2021, 15:54

Sud naložio novo prebijanje Borka Stefanovića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeKragujevac, 15. april (Njuz) – Apelacioni sud u Kragujevcu ukinuo je presudu za napad na Borka Stefanovića u Kruševcu, i naložio njegovo ponovno prebijanje, saopšteno je iz tog suda.
– Prvostepena presuda kojom su napadači na Borka Stefanovića osuđeni na zatvorske kazne je ukinuta, jer Viši sud u Kruševcu nije utvrdio sve okolnosti koje su dovele do ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << incidenta. Da bi se u potpunosti rasvetlile sve činjenice neophodno je da optuženi Miloš Šaponjić, Marko Živković i Danijel Žmijović ponovo pretuku potpredsednika Stranke slobode i pravde. Samo takvom rekonstrukcijom događaja može se doći do potpune istine – piše između ostalog u saopštenju Apelacionog suda.
U presudi se Borku Stefanoviću nalaže da dođe u Kruševac u istoj košulju u kojoj se pojavio i 23. novembra 2018. godine, te da napadačima ne pruža veći otpor nego štoje pružao tada. Sa druge strane, optuženima se nalaže da ponesu metalne štangle jednake debljine i težine i potrude se da ih upotrebe kao onog dana kada je pokušano održavanje mitinga Saveza za Srbiju.
Ukoliko se Borko Stefanović i trojica optuženih ne pojave u zakazano vreme ispred MZ Rasadnik u Kruševcu biće naloženo njihovo policijsko privođenje.
Bojan Ljubenović
The post Sud naložio novo prebijanje Borka Stefanovića appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.