Sotirovski o protestu u Nišu: To je bila politička šetnja, ne razumem zašto smo predsednik drave i ja krivi za tragedije u Beogradu i Mladenovcu?!

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Jun.2023, 18:39

Sotirovski o protestu u Nišu: To je bila politička šetnja, ne razumem zašto smo predsednik drave i ja krivi za tragedije u Beogradu i Mladenovcu?!

Na pitanje novinara, kako komentariše protest "Srbija protiv nasilja" održan protekle subote, pored Beograda, Novog Sada, Kragujevca i u Nišu, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, između ostalog, kaže da je to bio politički protest.

"Građanima Niša je potpuno jasno da je to bio politički protest, odnosno politička protestna šetnja", odgvorila je Sotirovski dodla, da nije razumela zašto su predsednik Republie i ona kao gradonačelnivca Niša odgvorni za >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << trgedije koje su se desile u beogradskoj školi i Mladenovcu, i zašto se zbog toga traže njihove ostavke.

"Više bih volela da opozicija, kao mi, ima plan za razvoj grada, a ne da zloupotrebljava tragediju u političke svrke i traži naše ostaavke. Zahtev za moju ostavku je za mene samo još veći izazov, jer nikada se u gradu nije više radilo, kanalizacija, vodovodna mreža koja nije rađena 20 godina, akva park i mnogo toga. Uostalom izbori su uvek prilika da se odmeri kome će građani dati svoje poverenje, a na osnovu rezultata", dodala je Sotirovski.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Sotirovski brojala ljude na protestu protiv nasilja

Izvor: JUGpress.com, 20.Jun.2023, 10:16

NIŠ..Ovo je politički protest,  o budućnosti Niša se odlučuje na izborima a ne na ulici, otkrila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski...                               Mislim da je građanima Niša bilo potpuno jasno da je to politička protestna šetnja, dakle...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.