Silicone Soul i Ian Pooley u Zastavinoj bašti u Kragujevcu

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jul.2012, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silicone Soul i Ian Pooley u Zastavinoj bašti u Kragujevcu

Lovefest, jedan od najpoznatijih festivala elektronske muzike u Centralnoj Srbiji, organizovaće promo žurke na kojima će nastupiti dva velika imena iz sveta elektronske muzike. Svi obožavaoci house muzike i Lovefesta imaće priliku da 20. i 21. jula uživaju uz Silicone Soul i DJ Ian Pooley-a u Zastavinoj bašti u Kragujevcu.

Marko Vukomanović, jedan od organizatora festivala istakao da je promo žurka najbolji način da se zahvali kragujevačkoj publici, koja svake godine posećuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Lovefest. - Mladi ljudi iz ovog grada su dugogodišnja publika Lovefesta i upravo zbog toga smo ove godine odlučili da prenesemo deo festivalske atmosfere u Kragujevac. Želimo da pokažemo kragujevačkoj publici da mislimo na njih, pa će svi oni koji do 20. jula kupe kartu za festival moći besplatno da uđu na promo žurku u Zastavinoj bašti - dodao je Vukomanović. Duo Silicone Soul koji čine Graeme Reedie i Craig Morrison dobro je poznat ovdašnjoj publici, a ovog puta specijalno dolaze da bi se predstavili Kragujevčanima. Tokom 20 godina, Silicone Soul su objavili četiri studijska, četiri kompilacijska albuma, kao i desetine singlova i remiksa. Osnovali su i svoju izdavačku kuću "Darkroom Dubs“. Publici širom sveta najpoznatiji su po house klasiku "Right On".Popularni škotski DJ tandem prošle godine nastupio je na petom Lovefestu u Vrnjačkoj Banji. Lovefest se ove godine održava šesti put na prostoru vrnjačke Letnje pozornice. Ove godine prvo veče festivala nastupiće jedan od najpoznatijih britanskih DJ-eva James Zabiela, dok će mu podrška biti nemački DJ Alex Niggemann i beogradski Dj Miloš Pavlović. Danski DJ Noir predstaviće se banjskoj publici drugo veče, a pre njega nastupiće dvojac iz Niša Don’t i trstenički Kind of Man. Kao i prethodnih godina poslednji dan festivala rezervisan je za domaću muzičku scenu, a ove godine nastupiće Darkwood Dub, MVP, Sinestezija i S.A.R.S. Ian Pooley, pionir house muzike, je nemački DJ i producent. Njegova muzika se najčešće definiše kao house ili tech house sa prizvucima brazilskih tonova. Pored sopstvenih projekata Pooley je radio obrade poznatih izvođača, a neki od njih su The Cardigans, Daft Punk, Carl Cox i Bob Sinclar. Obožavaocima je najpoznatiji po stvarima kao što su "Chord memory", "Coracao Tambor" i "Balmes".Na Lovefest promo žurci 20. jula nastupiće i novosadski DJ Fakir, a 21. jula publici će se predstaviti Nikola Vemić, poznati DJ iz Kraljeva i niški DJ Dimiz. Pred domaćom publikom priliku da nastupe su dobila i dva kragujevačka DJ-a izabrana putem Lovefest konkursa "Mlade nade". U petak 20. jula, nastupiće DJ Fascenario dok će DJ Nikola Milić nastupiti drugog dana promo žurki. Dvodnevna karta za Lovefest promo žurku iznosi 500 RSD, a karta za sve tri večeri Lovefest-a može već sada da se kupi po promotivnoj ceni od 999 RSD. Svi posetioci koji prethodno kupe kartu za Lovefest moći će besplatno da uđu na promotivne žurke u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zagrevanje za Lovefest u Kragujevcu

Izvor: Radio Centar 987, 05.Jul.2012

Lovefest, jedan od najpoznatijih festivala elektronske muzike u Centralnoj Srbiji, organizovace promo zurke na kojima ce nastupiti dva velika imena iz sveta elektronske muzike. Svi obozavaoci house mu..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.