Šik & Šiz party u Krugu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jul.2012, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šik & Šiz party u Krugu

Šik & Šiz žurke su postale već tradicionalne i odličan povod da se lepi i stilizovani ljudi okupe na jednom mestu i uživaju u muzici koju specijalno za tu priliku pušta dobro poznati DJ Fanatik.

Poznat kao neko ko sve voli da podeli sa prijateljima i ovoga puta će ugostiti jednog od njih. Specijalno za vas će, pored jednog od najpoznatijih stilista, muziku puštati i voditelj "Studija B“, Uroš Milovanović. Uroš je za sagovornike imao sva eminentnija imena domaće scene, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a njegov „Diskomer“ je obično najbolji pokazatelj toga šta je najaktuelnije, ili šta će tek postati aktuelno. Iza pseudonima DJ Fanatik stoji Srđan Šveljo, stilista i odličan poznavalac muzike. Radio je kao modni urednik časopisa "JOY“ i "L’Officiel“, pisao je kolumne za mnoge online magazine, a vlasnik je bloga "URBANLOOK“ na kojem možete pročitati mnogo toga o modi, stilu, muzici i ljubavi. Ovoga petka u Krugu nema mesta za vrućinu, osim onu koju će napraviti dobra atmosfera koja se, kada je Mr. Fanatik u pitanju, podrazumeva. Dođite, provedite vreme u Krugu prijatelja i ne zaboravite: Šta se dogodi u Krugu, ostaje u Krugu :)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.