Šampion prejak za Kragujevčane

Izvor: KGsport.info, 14.Okt.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion prejak za Kragujevčane

Odbojkaši Radničkog poraženi su pred svojim navijačima od novosadske Vojvodine u meču 3. kola Super lige Srbije – 0:3 (20:25, 20:25, 22:25). Izabranici trenera Bojana Dimitrijevića borili su se koliko su mogli, ali nisu uspeli da uzmu ni set aktuelnim šampionima Srbije.
Već je prvi set nagovestio konačan epilog utakmice u „Jezeru“. Novosađani su od samog starta sigurnom igrom u napadu stekli prednost koja se kretala do maksimalnih „plus pet“ u nekoliko navrata. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kraju seta bilo je 25:20 u korist gostiju, koji su tako stekli početni kapital za nastavak susreta.
Ništa se nije promenilo ni u drugoj deonici. Korektoru Vučićeviću pridružio se Kubanac Fundora, koji je napade Vojvodine učinio još ubojitijim. Na drugoj strani sve se vrtelo oko Uglješe Ilića, ali ni on nije imao snage da drži ekipu Radničkog u igri do kraja seta.
Tek je u trećem setu domaći tim uspeo ozbiljnije da zapreti. Proradio je Stevanović, poboljšan je blok, pa je Radnički na tehnički tajm-aut otišao sa četiri poena prednosti (12:8). Međutim, tada je u prvi plan iskočio Fundora i doneo gostima izjednačenje (14:14).
Usledila je serija Novosađana od pet uzastopnih poena za 21:17, ali se Radnički zahvaljujući Iliću ubrzo primakao na 21:20. Tada je opet Fundora vezao dva uspešna napada, na sve to se nadovezao as Kovačevića, pa je novosadski tim došao do četiri meč lopte (24:20). Prve dve nije realizovao, ali jeste treću za 25:22 i konačan trijumf od 3:0 u setovima.
Vojvodinu su do pobede predvodili Božidar Vučićević sa 15 i Lazaro Fundora sa 13 poena. U Radničkom najbolji učinak imali su Uglješa Ilić sa 13 i Nemanja Stevanović sa 10 poena.
MOK RADNIČKI – VOJVODINA NS SEME  0:3 (20:25, 20:25, 22:25)
Kragujevac
Hala: „Jezero“
Sudije: Vladimir Cvetković, Jovan Jovanović.
MOK RADNIČKI: Glavinić , Stefanović, Goić 6, Veljović, Stevanović 10 (3 asa), Ilić 13, Matić, Pantelić (libero), Perović 5, Krstić 7. Nisu igrali: Pantović i Vidović.
VOJVODINA NS SEME: Simić 4, Vučićević 15, Fundora 13 (15-12), Škundrić (libero), Kovačević 8 (3 asa), Kostić 1, Mehić 9. Nisu igrali: Negić, Viecki, Kujundžić, Radević, Todorović, Rudić i Perić.
U sledećem kolu izabranike trenera Bojana Dimitrijevića očekuje gostovanje u Valjevu ekipi VA 014 Bauwesen.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.