SUPERLIGA SRBIJE: Savo sa jednom PROMENOM ruši Radnik (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: Savo sa jednom PROMENOM ruši Radnik (SASTAVI)

Pravdu će deliti Kragujevčanin Bojan Nikolić.

Prošlo je tačno dva meseca od poslednjeg okršaja Partizana i Radnika. Crno-beli su trijumfom u Surdulici (2:1) stavili tačku na jesenju sezonu, a danas će na stadionu u Humskoj ugostiti starog znanca sa juga Srbije.

Trener Partizana Savo Milošević u ovom meču ne može da računa na kompletan igrački kadar. Lazar Marković se povredio tokom priprema u Dohi, Sašu Zdjelara muče leđa, pa je šef struke crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio prinuđen da izvrši jednu promenu u veznom redu.

Tako je Aleksandar Šćekić dobio šansu od prvog minuta, dok povređeni Zdjelar nije ni u protokolu za ovaj meč.

Parni valjak će na prolećnoj premijeri suprostaviti Surduličanima sledeću jedanaestoricu: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Šćekić, Natho - Tošić, Suma, Asano - Sadik.

Radnik će nastupiti u ovom sastavu: Vasiljević, Kostić, Stevanović, Georgiev, Đorđević, Kričak, Stojanović, Jović, Mitošević, Tomić, Pavlov.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legendarnog igrača Partizana Admira Smajića.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.