Poraz Naise na kraju sezone u kojoj je u finišu izboren opstanak u eliti

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2023, 12:36

Poraz Naise na kraju sezone u kojoj je u finišu izboren opstanak u eliti

U utakmici koja nije imala takmičarski značaj jer su obe ekipe obezbedile opstanak u ARKUS ligi slavio je kragujevački Radnički pošto je u Nišu pobedio Naisu rezultatom 30:29 (14:18). Nišlijke su imale vođstvo do 56. minuta, ali poslednja četiri minuta nisu postigle gol i gošće su preokrenule i pobedile. Naisa je kolo pre kraja odbranila status člana najvišeg ranga u teškoj sezoni.

11. poraz u sezoni; foto: ARKUS liga Nakon početnog vođstva (3:1) >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Radničkog ekipa Naise je zaigrala bolje, preokrenula i u jednom trenutku imala i plus 6 (15:9). Na kraju poluvremena Nišlijke su vodile sa 18:14, a u nastavku su čuvale vođstvo.

Ipak, kragujevačka ekipa se nije predavala, polako je sustizala zaostatak i izjednačila u 53. minutu (27:27). Golovima Nine Milovanović i Olje Nikolić niški tim je poveo sa 29:27 u 55. minutu, ali do kraja više nije postigao gol.

Radnički je pobedio, a Naisa upisala 11. poraz.

Nišlijke su ostale u najjačem rangu, a ako žele da ponovo budu u vrhu srpskog rukometa moraće pažljivo da isplaniraju kako će raditi u narednoj sezoni.

Gotova sezona; foto: ARKUS liga
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Trijumfalan završetak sezone za rukometašice Radničkog

Izvor: KGsport.info, 25.Apr.2023

Rukometašice Radničkog pobedom su zaključile ovosezonski nastup u ARKUS ligi. Kragujevčanke su u utakmici poslednjeg... Чланак Trijumfalan završetak sezone za rukometašice Radničkog се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.