Izvor: RTS, 17.Maj.2022, 16:31

Nove dojave o bombama u tržnim centrima i studentskim domovima u Beogradu

Dojave o bombama stigle su danas u tržne centre "Rajićeva", "IG Rakovica", "Banjica", "Karaburma" i "Ada Mol" u Beogradu, kao i u studentskim domovima "Patris Lumumba", "Karaburma" i "Mika Mitrović".
U Tržni centar "Rajićeva" stigla je dojava o postavljenoj bombi, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

Kontradiverzione ekipe su na terenu. Zaposleni i posetioci evakuisani su iz tržnog centra.
Dojave o bombama stigle su danas i u tržne centre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "BIG Rakovica", "Banjica", "Karaburma" i "Ada Mol", kao i u studentskim domovima "Patris Lumumba", "Karaburma" i "Mika Mitrović", gde se studenti i zaposleni evakuišu.

Policija obavlja antidiverzioni pregled u centru grada i na Trgu Republike.
Policajci sa psima-tragačima proveravaju prostor oko Narodnog muzeja i okolne objekte, kontrolišući i kante za smeće na Trgu.
Policijskoj upravi u Kragujevcu takođe je danas telefonom prijavljeno da je u njihovoj zgradi postavljena bomba. Kontradivizionim pregledom je utvrđeno da je dojava bila lažna.
Na adrese škola juče je stiglo više od 100 pretećih dojava o bombama, a stigle su i dojave o bombama na mostovima u Beogradu, u pojedinim tržnim centrima, u "Vodovodu". Sve dojave su, saopštili su nadležni, bile lažne.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dojave o bombama u tržnim centrima i studentskim domovima u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2022

U tržnim centrima “Rajićeva” i Big Fashion u Beogradu , kao i u pojedinim studentskim domovima stigle su dojave o bombama, nezvanično je potvrđeno za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). Dojave su stigle u studentske domove Karaburma, Mika Mitrović i Patris...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Lažna dojava o bombi u zrenjaninskoj školi “Vuk Karadžić”

Izvor: Danas, 18.Maj.2022, 12:35

Osnovna škola Vuk Karadžić u Zrenjaninu je jutros ispražnjena zbog dojave da se u zgradi nalazi bomba, potvrđeno je Danasu u ovoj školi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.