Neočekivan poraz košarkaša Vojvodine u Kragujevcu

Izvor: Radio 021, 21.Feb.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neočekivan poraz košarkaša Vojvodine u Kragujevcu

U 19. kolu KLS, košarkaši novosadske Vojvodine izgubili su na gostovanju od Radničkog rezultatom 92:88.

Poraz je pomalo neočekivan, s obzirom na dobru formu novosadskog sastava, ali i poziciju Kragujevčana, koji su pretposlednji na tabeli.

Sem početnog vođstva, gosti su u većem delu utakmice bili u konstantnom zaostatku, često i po deset koševa, ali su uspeli krajem treće četvrtine da se vrate u meč i u poslednju deonicu uđu poravnati. I tu su po običaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dodali gas, došli na sedam poena prednosti na pet minuta do kraja, ali im je potom opala koncentracija. Na trideset sekundi do kraja i dalje je bilo neizvesno - 88:88, da bi igrači Radničkog u samoj završnici uspeli da dođu do vrednog trijumfa.

Pred oko 750 gledalaca u hali "Jezero" domaći sastav je do pobede predvodio Strahinja Jovanović sa 28 poena, dok je s druge strane najefikasniji bio Dejan Janjić sa 23 koša. Pratili su ga Nikola Silađi sa 15 i Aleksa Zarić sa 12 poena.

Vojvodina je sa 10 pobeda i 9 poraza i dalje peta, a u narednom kolu ugostiće kraljevačku Slogu, poslednji tim prvenstva. Meč je na programu 24. februara od 20h (Mala sala Spensa).

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.