KLS - Derbi u Vršcu pripao Dinamiku

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS - Derbi u Vršcu pripao Dinamiku

Nova pobeda ekipe Mute Nikolića.

Dinamik je nastavio da ređa pobede, večeras je na spuštanju zavese na 19. kolo Košarkaške lige Srbije slavio kao gost u Vršcu rezultatom 80:75.

Derbi je bio veoma uzbudljiv, ekipe su se često smenjivale u vođstvu, Vrščani su na pet minuta pre kraja vodili sa 73:70, ali finiš pripada Dorćolcima.

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Krstić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je postigao poslednjih sedam poena za goste i izrastao u junaka novog trijumfa.

Najefikasniji kod pobednika bio je Aleksandar Todorović sa 19 poena,on je zabeležio dabl-dabl učinak pošto je imao i 10 skokova. Dvocifreni u ekipi Miroslava Nikolića bili su još Dezmond Vošington sa 13, pomenuti Nemanja Krstić sa 12, Božo Đurasović sa 11 i Dušan Beslać sa 10 poena.

Kod Vrščana najbolji Kutlešić sa 23 poena i Simeunović sa 17 poena, sedam skokova i četiri asisetncije.

Dinamik se tako vratio na lidersku poziciju na tabeli, a zbog sinoćnog trijumfa Radničkog nad Vojvodinom u kragujevačkom 'Jezeru', kraljevačka Sloga je ostala usamljena na dnu.

Rezultati ostalih utakmica odigranih danas:

Sloga - Zlatibor Čajetina 76:100

Dunav - Spartak 71:76

Tamiš - OKK Beograd 83:62

Mladost - Metalac 108:78


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.