Izvor: Blic, 05.Maj.2023, 17:44

MAPA JEZIVOG MASAKRA UROŠA BLAŽIĆA Od ubistva osmoro ljudi za sat vremena u tri sela kod Mladenovca, preko otmice taksiste, do hapšenja u kući rođaka u blizini Kragujevca

Uroš Blažić (21) ubio je osam osoba, a ranio najmanje 15, u masakru u okolini Mladenovca, drugom koje je šokiralo Srbiju za manje od 48 sati. Napadač je svoj krvavi pir počinio u sredu između 23 časa i ponoći u trouglu sela Malo Orašje, u opštini Smederevo i Dubona i Šepšin, u opštini Mladenovac. Uhapšen je u okolini Kragujevca, u selu Vinjište, gde je ga je odvezao taksista kojeg je prethodno kidnapovao.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRVAVI PIR PRED ĐURĐEVDAN: Krenuo u pokolj dok mu je majka spremala KRSNU SLAVU - otac se onesvestio kad je saznao da mu sin puca po selu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023

Uroš je pucao iz automatske puške po ljudima u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin...U.B. (21) osumnjičen je da je sinoć u svom krvavom piru ubio osmoro i ranio 14 ljudi. Masakr je započeo noćas oko 21:40, dok je njegova porodica pripremala krsnu slavu...Porodica uhapšenog spremala je slavu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.