KRVAVI PIR PRED ĐURĐEVDAN: Krenuo u pokolj dok mu je majka spremala KRSNU SLAVU - otac se onesvestio kad je saznao da mu sin puca po selu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 19:47

KRVAVI PIR PRED ĐURĐEVDAN: Krenuo u pokolj dok mu je majka spremala KRSNU SLAVU - otac se onesvestio kad je saznao da mu sin puca po selu!

Uroš je pucao iz automatske puške po ljudima u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin.

U.B. (21) osumnjičen je da je sinoć u svom krvavom piru ubio osmoro i ranio 14 ljudi. Masakr je započeo noćas oko 21:40, dok je njegova porodica pripremala krsnu slavu.

Porodica uhapšenog spremala je slavu Đurđevdan i nije imala pojma da im dete ide i redom ubija po selu.

- Ljudi su spremali slavu, a kad su čuli šta im Uroš radi zanemeli su, a otac je pao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasred kuće - kažu komšije.

- Oni su jedna normalna porodica, a mali je bio malo problematičan. Imao je sve, a vidite šta je uradio zavio sve u crno i svoje, i te nesrećne ljude - dodaju.

On se, inače, na društvenim mrežama hvalio imidžom "žestokog momka", idol mu je bio osvedočeni kriminalac Kristijan golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa, Nikole Đorđevića.

Nikola Đorđević je na Instagramu pre izvesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se U. B. kupa u ledenom jezeru i govori da je on "mali Kristijan Golubović", bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

Podsetimo, on je pucao iz automatske puške po ljudima u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.