Kuglaši Kragujevca briljirali na Memorijalu „Ivana Marković“

Izvor: KGsport.info, 16.Avg.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuglaši Kragujevca briljirali na Memorijalu „Ivana Marković“

Aleksandar Milinković, pobednik ovogodišnjeg Memorijala

U kuglani Druge kragujevačke gimnazije održan je peti memorijalni turnir u znak sećanja na Ivanu Marković, kuglašicu nekadašnjeg Kuglaškog kluba „Šumarice“ iz Kragujevca. U muškoj konkurenciji trijumfovao je kuglaš „Kragujevca“ Aleksandar Milinković, dok je kod dama najbolja bila Ljiljana Kandić iz beogradskog „Singidunuma“.

Milinković je osvojio prvo mesto sa 649 oborenih >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << čunjeva, ostavivši iza sebe svoje klupske kolege Vladu Đorđevića sa 618 i Dragoslava Vuksanovića sa 612 oborenih čunjeva.
Kod dama, Ljiljana Kandić je odbranila titulu osvojenu prošle godine sa rezultatom od 554 oborena čunja. Iza nje završile su Tatjana Rujević (Toplifikacija) i Ena Grubor (Singidunum).
Ljiljana Kandić drugu godinu zaredom najbolja kod kuglašica
U konkurenciji rekreativaca (dva puta, 30 hitaca u pune) prvo mesto osvojio je Dejan Stojanović (SC Mladost) sa 334 čunja, dok je kod rekreativki trijumfovala Dragana Rosić iz kragujevačke „Energetike“ sa 331 čunjem.
U takmičenju slepih i slabovidih (B- 2) – 60 kugli u pune, Nada Vuksanović (SUK Mladost, Kragujevac) srušila je 223 čunja.
Turnir je organizovan od strane predanih kragujevačkih kuglaških radnika. U Organizacionom odboru našli su se Siniša Stević, Dejan Milosavljević, Dragoslav Vuksanović i Slavoljub Bošković.
Organziciju su pomogli i donatori iz Samostalnog sindikata „Energetika“ d.o.o, Samostalnog sindikata „Zastava-oružje“, „Energetike“ d.o.o. (svi iz Kragujevca), ISOPLUS Beograd i Key4S, a turnir su podržali i Kuglaški savez grada Kragujevca i Sportski centar „Mladost“ iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.