Kragujevac: U pokušaju pljačke banke ranjen, pa uhapšen napadač

Izvor: Večernje novosti, 13.Feb.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: U pokušaju pljačke banke ranjen, pa uhapšen napadač

KRAGUJEVAC - Dvojica mladića pokušala se u četvrtak oko 10 časova da opljačkaju ekspozituru „Jugobanke Jug banke“ u kragujevačkom naselju Aerodrom. Jednog od njih policija je pronašla ranjenog u stanu nedaleko od banke,a drugi je uspeo da pobegne i za njim se traga. Zasad se pouzdano ne zna ko je i kako ranio mladića, a on odbija razgovor sa policijom. Zadobio je prostrelnu ranu butine, nije životno ugrožen i prebačen je u Urgentni centar. Prema rečima Uroša Jovanović, službenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << banke, dvojica napadača su pokušala da uđu u banku, ali je obezbeđenje blokiralo bravu na vratima. Potom su se dali u beg. Patrola policije ubrzo je u jednom stanu u Ulici Vladimira Rolovića pronašla ranjenog mladića. Vlasnik stana navodno nije znao kako je taj čovek ušao u njegov stan.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KG: Obezbeđenje pljačkašima pred nosem zaključalo banku!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Feb.2014

Umesto da beže, razbojnici su nastavili da cimaju vrata i tako dočekali zvuk policijskih sirena. U agoniji su krenuli da beže, a jedan od njih čak se sapleo i pao na stepenište

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.