Kragujevac: U pokušaju pljačke banke ranjen, pa uhapšen napadač

M. L.

13. 02. 2014. u 14:27

U pokupšaju pljačke ekspoziture „Jugobanke Jug banke“ u kragujevačkom naselju Aerodrom. Jedan od razbojnika ranjen, pa uhavćen nedaleko od banke, drugi u bekstvu

KRAGUJEVAC - Dvojica mladića pokušala se u četvrtak oko 10 časova da opljačkaju ekspozituru „Jugobanke Jug banke“ u kragujevačkom naselju Aerodrom. Jednog od njih policija je pronašla ranjenog u stanu nedaleko od banke,a drugi je uspeo da pobegne i za njim se traga.

Zasad se pouzdano ne zna ko je i kako ranio mladića, a on odbija razgovor sa policijom. Zadobio je prostrelnu ranu butine, nije životno ugrožen i prebačen je u Urgentni centar.

Prema rečima Uroša Jovanović, službenika banke, dvojica napadača su pokušala da uđu u banku, ali je obezbeđenje blokiralo bravu na vratima. Potom su se dali u beg.

Patrola policije ubrzo je u jednom stanu u Ulici Vladimira Rolovića pronašla ranjenog mladića. Vlasnik stana navodno nije znao kako je taj čovek ušao u njegov stan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Уз сво уважавање:

14.02.2014. 01:18

@micko - Која ли тебе мука тера да "коментаришеш" (!) нешто о чему и сам кажеш да везе са везом немаш, да ми је само знати...

kragujevcanin

13.02.2014. 15:35

ova banka je u vlasnistvu srba sa kosova. kad bi tu poceli da istrazuju....dodje i divlji zapad kod nas

korisnik

13.02.2014. 22:09

@kragujevcanin - Ova banka je drzavna banka, vlasnistvo Republike Srbije, za one koji ne znaju, a komentarisu!!!

Уз сво уважавање:

14.02.2014. 01:25

@kragujevcanin - @ "kragujevcanin": Промашио си тему 101%, јер је тема покушај пљачке банке у сред бела дана. На страну чињеница да то што си написао ама баш никакве везе са истином нема...

djile

14.02.2014. 07:46

Banke mogu da se brane oruzjem, a obicni covjek kada brani u Srbiji svoju kucu i porodicu oruzjem bude uhapsen za ubistvo ili pokusaj. E to je ts nasa drzava i vlast.