Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Ovi protesti su sve više marš za slobodu i demokratiju

Sa građanskog protesta u Kragujevcu večeras je poslata poruka da predsednik Srbije Aleksandar Vučić odstupi s vlasti, da se izgradi država u kojoj zakoni važe za sve i da se krene u izgradnju demokratskog društva.

Govornici su naveli da su ovi protesti širom Srbije sve više "marš za demokratiju i slobodu".

Govorili su profeso Fakulteta Medicinskih nauka Ljiljana Mijatović-Teodorović, pisac i novinar Marko Vidojković i 20- godišnji Luka Krkotić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Protest u Kragujevcu: Marširaćemo dok Vučić ne ode

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Feb.2019, 00:00

Ovo nje šetnja, ovo je marš. Marširaćemo iz dana u dan dok naš broj jednog dana ne bude tako veliki da sve institucije, koje inače rade samo za jednog čoveka, ne stanu. Prvi korak ka vraćanju uzurpirane države je da on i onu odu. Ovaj marš je opomena i za svaku sledeću vlast. Gledamo vas i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.