Konobar u Kruševcu pronašao torbicu sa 2,7 miliona dinara - vratio je vlasniku

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 16:56

Konobar u Kruševcu pronašao torbicu sa 2,7 miliona dinara - vratio je vlasniku

Radnik kafića u Kruševcu Vojkan Ramirović (39) pronašao je u lokalu torbicu sa 2,7 miliona dinara koju je vratio vlasniku.

Kako prenose mediji, on je torbicu pronašao pre dva dana oko 11.30.

"Krenuo sam da počistim sto gde su sedeli gosti koje sam uslužio. Kada sam došao do stola imao sam šta da vidim. Zatekao sam torbu. Seo sam da proverim šta je u njoj, da popišem sadržinu, da bih je ostavio kolegama jer tako uvek radimo", rekao je on, a prenose mediji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ramirović je pozvao policiju, a kako je naveo, nije ni pomislio da novac zadrži.

"Ne, ne, nikako. Taman posla, to je odmah bilo javljeno policiji, kakvo zadržavanje", rekao je Ramirović.

Policija je potom pronašla muškarca i ženu koji su sedeli za tim stolom.

"Ja sam potvrdio da su oni bili u kafiću. Oni su došli u SUP gde su preuzeli novac. Ponudili su nagradu, ali kakva nagrada, samo neka nose ovo i neka su zdravo", kazao je on.

Kaže da se više uplašio kada je video tako veliku količinu novca, nego što se iznenadio.

"Sve se lepo završilo. Sutradan su opet došli na piće, zahvalili se, još jednom su nudili nagradu, ali ja sam rekao ne, ne", ispričao nam je Vojkan.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.