Koliko je novozaraženih u Kragujevcu?

Izvor: B92, 31.Maj.2021, 12:47

Koliko je novozaraženih u Kragujevcu?

Na teritoriji grada Kragujevca registrovano je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pokazuju poslednji podaci tamošnjeg Instituta za javno zdravlje.

U kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru, prema jučerašnjim podacima do 8 sati, hospitalizovano je 29 pacijenata kod kojih je registrovan virus kovid 19, a u subotu, 29. maja, otpušteno je četvoro pacijenata.

Prema poslednjim informacijama iz ovdašnjeg Instituta za javno zdravlje od 463 uzorka uzeta na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << području Šumadijskog okruga i obrađena antigenskim testovima juče do 20 časova u domovima zdravlja registrovano je 17 pozitivnih osoba i to 16 iz Kragujevca i jedna iz Aranđelovca, dok juče nije bilo novoregistrovanih slučajeva zaraze u Topoli, Rači, Kniću, Batočini i Lapovu.

Od početka epidemije do sada u Šumadijskom okrugu uzeta su 104.304 uzorka, a zaraženp je 38.109 osoba. Od tog broja, 26.926 iz Kragujevca, 5.036 iz Aranđelovca, 2.151 iz Topole, 1.424 iz Knića, 1.146 iz Batočine, 821 iz Rače i 605 iz Lapova, prenosi infokg.rs.

Iz Instituta za javno zdravlje poručuju da su trenutno u kućnoj izolaciji u Šumadijskom okrugu 3.532 osobe, od kojih je 3.261 u Kragujevcu.

U ovdašnjem Univerzitetskom kliničkom centru, prema jučerašnjim podacima do 8 sati, hospitalizovano je 29 pacijenata kod kojih je registrovan virus COVID-19. Iz ove zdravstvene ustanove u subotu, 29. maja, otpušteno je četvoro pacijenta i to dva iz Kragujevca i po jedan iz Batočine i Rače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zapadnobačkom okrugu slabi aktivnost virusa, sve izvesnije održavanje "Somborskog kotlića"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2021

Brojke pokazuju da aktivnost virusa u Zapadnobačkom okrugu pada, pa je tako po poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Somboru 58 aktivnih slučajeva, u Kuli 17, u Odžacima 10, dok je u Apatinu samo 8 obolelih od korona virsa. Građani, struka, ali i prvi ljudi Turističke organizacije Sombora...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nakon NULE, u okrugu registrovano ŠEST NOVOZARAŽENIH

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jun.2021, 10:17

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 254 uzorka iz Pčinjskog okruga, 6 je pozitivnih na kovid 19. Od tog broja po 2 su iz Vranja i Vladičinog Hana, a po 1 iz Surdulice i Trgovišta.    U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nije bilo novih slučajeva zaražavanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.