HITNA AKCIJA MUP-A! On je taj? Uhapšen OSUMNJIČENI za izazivanje DIMA zbog kojeg je došlo do SAOBRAĆAJKE SMRTI na auto-putu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA AKCIJA MUP-A! On je taj? Uhapšen OSUMNJIČENI za izazivanje DIMA zbog kojeg je došlo do SAOBRAĆAJKE SMRTI na auto-putu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. Ð. (1951) iz Batočine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On je osumnjičen da je 18. oktobra 2018. godine u ranim jutarnjim satima zapalio nisko rastinje na dve katastarske parcele u selu Brzan i time izazvao požar koji se proširio na površinu od 10 hektara u neposrednoj blizini auto-puta Beograd - Niš.

#Srbija #autoput Beograd-Niš. Neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je palio nisko rastinje pored puta i usled gustog dima došlo je do lančanog sudara. pic.twitter.com/AKzwwmqnj2

— Немања ® Трнавац🇷🇸 (@nemanjatrnavac) October 18, 2018

Kako se sumnja, najverovatnije usled dima koji je smanjio vidljivost na auto-putu potom je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštio je MUP.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšena osoba odgovorna za sudar na auto-putu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. Ð. (1951) iz Batočine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti...On je osumnjičen da je 18. oktobra 2018. godine u ranim jutarnjim satima zapalio nisko rastinje na dve katastarske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.