Fudbaleri Radničkog konačno obradovali svoje navijače

Izvor: KGsport.info, 15.Maj.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Radničkog konačno obradovali svoje navijače

Fudbaleri Radničkog 1923 savladali su ekipu Inđije na svom „Čika Dači“ sa 2:0 (1:0), u utakmici 27. kola Prve lige Srbije. Bio je to drugi trijumf Kragujevčana u ovoj sezoni, kojim su prekinuli niz od čak devet mečeva bez ostvarene pobede.
U prilično „sušnoj“ sezoni fudbalera Radničkog, jučerašnja pobeda protiv Inđije pružila je mali trenutak radosti navijačima i igračima kragujevačkog tima. Na drugu pobedu u prvenstvu Kragujevčani su čekali još od polovine >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << marta i trijumfa nad Slogom iz Petrovca na Mlavi (2:1). Iako su u nekoliko navrata bili blizu tog cilja, nisu imali dovoljno fudbalske sreće, sve do jučerašnjeg duela sa Inđijom.
Izabranici Radovana Radakovića u vođstvo su došli pogodkom Lazara Popovića iz kaznenog udarca u 27. minutu. Iako su gosti u nastavku imali veći posed lopte, nikako nisu uspevali da pronađu put do gola kragujevačkog tima.
Jalova igra Inđijaca u polju morala je biti kažnjena i to se dogodilo u 68. minutu, kada je nakon brzog kontranapada Dejan Miljuš preciznim udarcem pogodio „malu mrežicu“ gola Inđije i osigurao trijumf svom timu.
RADNIČKI 1923 – INĐIJA  2:0 (1:0)
KRAGUJEVAC
Stadion:
„Čika Dača“
Gledalaca:
200
Sudija:
Ivan Stamenković (Beograd)
Pomoćnici:
Miodrag Zdravković (Ražanj), Miloš Marković (Blace)
Strelci:
Popović u 27. i Miljuš u 68. minutu za Radnički 1923
Žuti kartoni:
Vujasin, Jovanović (Inđija)
RADNIČKI 1923: Kostić, Živanović, Milojević (od 84. minuta Lukić), Popović, Petrović, Vidović, Nikolić, Aleksić, Miljuš (od 89. minuta Ilić), Nedeljković (od 72. minuta Vilotijević), Stević. Trener: Radovan Radaković
INĐIJA: Knežević, Kostić, Vico, Bosančić, Jović, Nikolić, Todić (od 78. minuta Đokić), Jovanović, Srbijanac (od 46. minuta Knežević), Vujasin, Georgijević. Trener: Predrag Marić
U narednom, 28. kolu, fudbaleri Radničkog 1923 gostovaće ČSK Pivari u Čelarevu.
Foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

„Tigrice“ konačno savladale neugodne Inđijke

Izvor: KGsport.info, 15.Maj.2016

Tek iz četvrtog pokušaja rukometašice Radničkog uspele su da dođu do trijumfa protiv Železničara iz Inđije u ovoj sezoni. Sudbina je htela da to bude u poslednjoj utakmici popularnih „tigrica“ u hali „Jezero“ ove takmičarske godine. Kragujevčanke su slavile sa 25:19 (14:10), mada je...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.