„Tigrice“ konačno savladale neugodne Inđijke

Izvor: KGsport.info, 15.Maj.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tigrice“ konačno savladale neugodne Inđijke

Tek iz četvrtog pokušaja rukometašice Radničkog uspele su da dođu do trijumfa protiv Železničara iz Inđije u ovoj sezoni. Sudbina je htela da to bude u poslednjoj utakmici popularnih „tigrica“ u hali „Jezero“ ove takmičarske godine. Kragujevčanke su slavile sa 25:19 (14:10), mada je tim iz Inđije ponovo pružio žestok otpor, naročito u prvih pola sata igre.
Naime, Železničar je bio u konstantnom vođstvu sve do 17. minuta, kada su domaće sa četiri uzastopna gola >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << uspele da preokrenu rezultat u svoju korist i povedu sa 11:8. Na odmor su „tigrice“ otišle sa „plus četiri“ – 14:10, da bi u nastavku u potpunosti slomile otpor svojih rivalki.
Doduše, Inđijke su u 43. minutu prišle na dva gola zaostatka, ali nedovoljno da ugroze inspirisane rukometašice Radničkog, koje su na kraju slavile rezultatom 25:19.
U pobedničkom timu prednjačila je Ivana Prijović sa 7 postignutih golova, uz već standardno dobru Jovanu Risović na golu (15 odbrana). U ekipi Železničara najefikasnija je bila Ivana Cvijić sa 6 pogodaka.
Poslednji meč u ovoj takmičarskoj sezoni rukometašice Radničkog igraju u Aranđelovcu protiv novog šampiona Srbije, ekipe Izvora Bukovička Banja.
ŽRK RADNIČKI  ŽRK ŽELEZNIČAR  25:19 (14:10)
Kragujevac
Hala: „Jezero”
Gledalaca: 150
Sudije: Nikola Vasilijić, Predrag Zdravković
Sedmerci:  Radnički 5(4), Železničar 2(1)
Isključenja: Radnički 4 min, Železničar 8 min
ŽRK RADNIČKI: Ćosić, Petrović 2, Stojković, Prijović 7, Tanić, Radosavljević 2, N.Radosavljević, Radović 2,  Simić 4, Lukić 1, Risović (15 odbrana), Dukić 4, Tatar 1, Veljković, Kulić, Todorović 2.
ŽRK ŽELEZNIČAR: Žak (1 odbrana), Žigić, Cvijić 6, Đurović 2, Bursać, Dragović, Pavlović 1, Ležaja (11 odbrana), Kostić 1, Stamenić 3, Bojić, Anjol, Miličić 3, Bakša 3.
Foto: Simona Blagojević
 

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.