Filmovi Vojina Vasovića i Milice Dimitrijević

Izvor: Šumadija Press, 07.Avg.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmovi Vojina Vasovića i Milice Dimitrijević

U kragujevačkom Pozorištu za decu sinoć su premijerno prikazana dva igrana filma “Papir trpi sve” i “malisvet.com” kragujevačkih autora Vojina Vasovića i Milice Dimitrijević.

Papir trpi sve” je kratkometražna drama o nesvakidašnjem psihološkom trouglu. Prati priču iz tri različite perspektive istog odnosa, priču o intimnosti, vernosti i nedostajanju. Reditelj filma je Vojin Vasović, a uloge tumače Milomir Rakić, Mina Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << i Milica Vraneš.

Film “malisvet.com” govori o muškarcu u pedesetim koji putem oglasa traži damu koja bi ispunila njegove fantazije. Javlja se bivša stjuardesa. Kako će izgledati njihov prvi susret? Ovu intrigantnu priču napisala je Aleksandra Urošević, prošlogodišnja dobitnica Nušićeve nagrade, režiju potpisuje Milica Dimitrijević, a uloge tumače Slobodan Beštić, Lena Boganović i Mihajlo Milošević.

Posle lokalne premijere, filmovi će krenuti na festivalsku turneju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.