Teška nesreća u Kragujevcu

Izvor: RTS, 14.Sep.2013, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Kragujevcu

Dve devojke poginule, a dve teško povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.30 u Kragujevcu, potvrđeno RTS-u. Dve osobe lakše povređene.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.20 u ulici Kneza Mihaila, u Kragujevcu, dve devojke poginule, a još dve teško povređene, potvrđeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.

Policijska uprava u Kragujevcu saopštila je da su poginule Dragana P. (19) i Marijana V. (23), dok su povređene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << još tri devojke koje su zajedno sa njima bile u automobilu marke "audi 80".

Na lečenju su zadržane Nevena U. (22) i Jovana P. (20), kod kojih su konstatovane teške, kao i Tatjana P. (20) sa lakim telesnim povredama.

Doktor Drakče Radovanović iz Urgentnog centra u Kragujevcu rekao je agenciji Beta da je jedna od teško povređenih devojaka operisana i da je i dalje u teškom stanju.

Nesreća se desila rano jutros oko 3.20 u Ulici Kneza Mihaila u Kragujevcu kada je Ivica K. (30) iz Kragujevca, vozilom "fiat marea", kojim se kretao desnom saobraćajnom trakom prema petlji "Zvezda" naglo skrenuo u levu stranu i udario u automobil Marijane V. koji se kretao u istom smeru.

Nakon kontakta "audi 80" je udario u betonski branik na razdelnom ostrvu, nastavio kretanje i levom bočnom stranom naleteo na metalni stub ulične rasvete, navela je policija.

Dragana P. je poginula na mestu udesa, dok je Marijana V. nakon pola sata podlegla povredama u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu.

Ivici K. je određeno zadržavanje do 48 sati. On će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća u Kragujevcu

Izvor: B92, 14.Sep.2013

Kragujevac -- Dve devojke poginule na licu mesta, a tri povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.30 u Kragujevcu...Od tri povređene devojke u noćašnjoj saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu, jedna je životno ugrožena, izjavio je Tanjugu direktor Urgentnog centra u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.