CRNI BROJ 13 NIJE KATASTROFALAN: Evo kakva je trenutna situacija u Novom Pazaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 20:25

CRNI BROJ 13 NIJE KATASTROFALAN: Evo kakva je trenutna situacija u Novom Pazaru

Dobra vest je i da na respiratorima i "haj-flou" uređajima nema pacijenata

Prema podacima koji su danas Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni kovid centar Novi Pazar, Dom zdravlja i ŽJNP na dan 14. avgusta 2020. u Novom Pazaru ukupno je hospitalizovano 13 pacijenata, primljen je jedan, a pet je otpušteno sa lečenja.

U KC Kragujevac su transportovane dve osobe. Na respiratorima i "haj-flou" uređajima nema pacijenata, niko nije preminuo od kovida-19, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi RTS.

Ukupan broj pregleda u kovid ambulanti Doma zdravlja u Novom Pazaru je 119 (49 prvih i 70 kontrolnih pregleda). Urađeno je 26 laboratorijskih analiza, 36 RTG-a, seroloških (brzih) testova iz krvi 66, od čega je 23 bilo pozitivno i 60 PCR testova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.