U Novom Pazaru hospitalizovano 13 korona pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2020, 19:55

U Novom Pazaru hospitalizovano 13 korona pacijenata

Prema podacima koji su danas Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni kovid centar Novi Pazar, Dom zdravlja i ŽJNP na dan 14. avgusta 2020. u Novom Pazaru ukupno je hospitalizovano 13 pacijenata, primljen je jedan, a pet je otpušteno sa lečenja.

U KC Kragujevac su transportovane dve osobe. Na respiratorima i "haj-flou" uređajima nema pacijenata, prenosi RTS.

Nijedan pacijent nije preminuo od kovida 19.

Ukupan broj pregleda u kovid ambulanti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Doma zdravlja u Novom Pazaru je 119 (49 prvih i 70 kontrolnih pregleda). Urađeno je 26 laboratorijskih analiza, 36 RTG-a, seroloških (brzih) testova iz krvi 66, od čega je 23 bilo pozitivno i 60 pi-si-ar testova.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNI BROJ 13 NIJE KATASTROFALAN: Evo kakva je trenutna situacija u Novom Pazaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020

Dobra vest je i da na respiratorima i "haj-flou" uređajima nema pacijenata..Prema podacima koji su danas Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni kovid centar Novi Pazar, Dom zdravlja i ŽJNP na dan 14. avgusta 2020. u Novom Pazaru ukupno je hospitalizovano 13 pacijenata, primljen je jedan,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Bez novih prijema zbog KOVID 19

Izvor: OkRadio.rs, 16.Avg.2020, 11:59

Prema poslednjim podacima, u četiri kovid bolnice u Vranju ukupan broj pacijenata je 59, od čega kovid pozitivnih 31. Među hospitalizovanima nema dece. Tokom protekla 24 sata nije bilo prijema novih pacijenata. Trenutan broj slobodnih mesta je 156. Na kućno lečenje otpuštena su četiri...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.