Bokseri Radničkog najbolji u šumadijskom regionu

Izvor: KGsport.info, 02.Dec.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokseri Radničkog najbolji u šumadijskom regionu

Proteklog vikenda Kragujevac je bio domaćin pretposlednjeg kola Regionalne lige Šumadije u boksu. U hali „Jezero“ okupili su se najbolji borci iz regiona, a najuspešniji je bio domaći tim Radničkog, koji na taj način, kolo pre kraja prvenstva, obezbedio sebi novu, treću  uzastopnu titulu prvaka regiona.
U konkurenciji od jedanaest klubova, Radnički je imao najveći broj boraca i na kraju zasluženo trijumfovao sa šest pobeda, čime su Kragujevčani pokazali da se tradicija sjajnih boksera, stasalih u čuvenoj školi BK „Radnički“, i dalje nastavlja.
Kragujevčani su tako po treći put uzastopno osvojili ovo takmičenje i tako pokazali da su bez premca u regionu. Očigledno je da je Radnički prerastao ovaj nivo takmičenja, pa se u kragujevačkom klubu nadaju da će sledeće sezone ponovo biti formirana Prva savezna liga, što bi evidentno diglo kvalitet boksa u Srbiji na jedan viši nivo.
Treba zabeležiti i da su na ovoj reviji boksa nastupili i članovi BK „Kragujevac“, koji je formiran pre par meseci. Ovaj klub je bio zastupljen sa četiri boraca i zabeležili su dve pobede, po jednu u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Poslednje kolo Regionalne lige Šumadije biće održano sredinom decembra u Rekovcu ili Trsteniku.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.