Bekvalcu pozlilo, odvezen u bolnicu na poluvremenu

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Maj.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekvalcu pozlilo, odvezen u bolnicu na poluvremenu

U finišu Jelen Super lige vodi se grčevita borba za opstanak u kojoj, između ostalih, učestvuje i Radnički 1923.
(FOTO: Sportski žurnal)
Tenzija je velika, što na svojoj koži osećaju i treneri.
Kako prenosi Mocartsport, na poluvremenu meča 29. kola koji su na „Čika Dači“ igrali Kragujevčani i Vojvodina, pozlilo je treneru domaće ekipe Dragoljubu Bekvalcu.
Šef stručnog štaba Radničkog koji je u klub stigao da ga spasi ispadanja u Prvu ligu, odveden je u bolnicu u pauzi između dva poluvremena.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Voša“ pala na „Čika Dači“

Izvor: KGsport.info, 22.Maj.2013

Fudbaleri Radničkog zabeležili su drugu uzastopnu pobedu u JSL, pošto su danas, u okviru 29. kola, na svom „čika Dači“ savladali Vojvodinu sa 2:0 (1:0).. Još jedna jako važna pobeda za četu Dragoljuba Bekvalca u grčevitoj borbi za opstanak i još jednom se Radnički pokazao kao tvrd orah...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.