Bakić i Pijetlović uoči finala: Presudiće motivacija

Izvor: B92, 16.Maj.2022, 23:07

Bakić i Pijetlović uoči finala: Presudiće motivacija

Vaterpolisti Novog Beograda i Radničkog iz Kragujevca u sredu od 19 sati na bazenu "11. april" počinju finalnu seriju plej-ofa Superlige Srbije.

Dve najbolje ekipe u Srbiji ove sezone su se već sastale sedam puta, a Novobeograđani vode u pobedama 5-2.

Pomoćni trener Novog Beograda Aleksandar Bakić na konferenciji za medije rekao je da su po svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone dve ekipe zasluženo u finalu.

"Između nas nema nikakvih nepoznanica, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toliko puta smo do sada bili rivali i odlično se poznajemo. Smatramo da će u ovoj prvoj i svim narednim utakmicama presuditi želja, htenje, a mi smo ubeđeni da će to da bude na našoj strani jer odlično smo radili prethodnih dana i jedva čekamo da počne finalna serija", izjavio je Bakić

Bakić je istakao da su svi prvotimci zdravi i spremni za meč.



"Jako nam je bitno da odbranimo domaći teren i svim silama ćemo "napasti" Radnički i pokazati da smo mi u ovom trenutku ekipa koja treba da nosi titulu šampiona. Apsolutno respektujemo rivala, biće to derbi za sve sladokusce vaterpola".


Golman Novog Beograda Gojko Pijetlović istakao je da su do finala stigle dve najbolje ekipe u državi , da su svi to očekivali i da nema iznenađenja.



"Jedina razlika je u tome što se nama sezona ovde ne završava, imamo i Ligu šampiona, a Radnički sada treba da "zada onaj finalni najjači udarac". To očekujemo i na to smo spremni. Iskustvo iz pređašnjih utakmica kaže da će biti napet meč, fizički iscrpljujući, sa dosta isključenja... Verovatno ćemo opet put mi više imati igrača manje, ali okrećemo se isključivo našoj igri, našoj ekipi i našoj motivaciji. Bićemo motivisani i skoncentrisani posebno u odlučujućim momentima"
, poručio je Pijetlović.

Drugi meč finalne serije na programu je u subotu u Kragujevcu, a eventualna majstorica 25. maja na Novom Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KVK Radnički započinje finalnu odbranu trona na Novom Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2022, 16:16

Toholj pred finale protiv NBGD: Možemo da odbranimo titulu. Stigli smo do završnice sezone i najbitnijih utakmica, za koje smo radili cele godine..."Značajno smo podigli formu u poslednje vreme, uprkos porazu u utakmici Lige šampiona, koja nam je ujedno bila i dodatna priprema za finalnu seriju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.