Ðurić: Moć odlučivanja na Kosovu i Metohiji u rukama zločinaca

Izvor: BKTV News, 31.Dec.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðurić: Moć odlučivanja na Kosovu i Metohiji u rukama zločinaca

Srbija će nastaviti da insistira na rasvetljavanju i kažnjavanju zločina pripadnika terorističke OVK.

Direktor kancelarije za KiM Marko Ðurić saopštio je da je odluka Hašima Tačija da pomiluje zločince koji su hladnokrvno ubili čitavu porodicu zbog toga što je jedan od članova porodice bio u regularnim policijskim formacijama svoje države, a protiv separatista, pokazatelj je potpune zabludelosti i gubitka vrednosnog kompasa dela albanskih političkih struktura na Kosovu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i Metohiji.

Đurić je istakao da je nakon orkestrirane akcije političkog opstruiranja rada Specijalnog suda za zločine takozvane OVK, Tači nastavio da podilazi zločincima i kriminalno-terorističkim strukturama, pokazavši u čijim je rukama zapravo moć odlučivanja na Kosovu i Metohiji.

Vrhunac je licemerja to što je Tači, poznat i pod konspirativnim terorističkim nadimkom "Zmija", samo dan nakon što je pomilovao zlikovce odgovorne za smrt jedne porodice, uključujući trogodišnju i devetogodišnju devojčicu, otišao da položi cveće na spomen-obeležju nestalim licima, i time je samo demonstrirao izopačenost svog moralnog sistema, naveo je Ðurić.

Srbija će nastaviti da insistira na rasvetljavanju i kažnjavanju zločina pripadnika terorističke OVK, ne praveći među žrtvama razliku po nacionalnosti, rekao je Ðurić u izjavi za javnost.

Dačić otkrio koji izazovi očekuju Srbiju u 2018.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.