Živković: Vučić pravi farsu jer je pogrešio sa Briselskim sporazumom

Izvor: Danas, 20.Sep.2021, 17:00

Živković: Vučić pravi farsu jer je pogrešio sa Briselskim sporazumom

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao povodom podizanja tenzija na Severu Kosova je samo još jedna „farsa i pokazatelj da je i Vučić shvatio da je napravio grešku potpisivanjem sporazuma pre pet godina čije odredbe sada stupaju na snagu“, ocenjuje za Danas Zoran Živković, osnivač Nove stranke i bivši premijer Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ostavljamo Prištini vreme da promeni odluku, ako ne, slede mere; Odbio sam predlog Kvinte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2021, 06:47

Završena je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj se razgovaralo o političko bezbednosnoj situaciji na KIM posle raspoređivanja jedinica ROSU na administrativne prelaze Jarinje i Brnjak u srpskim sredinama...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će mere prema Prištini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.