Zatvorena pekara u centru Beograda zbog pacova: Preduzete dodatne mere deratizacije i čišćenja

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 18:51

Zatvorena pekara u centru Beograda zbog pacova: "Preduzete dodatne mere deratizacije i čišćenja"

Posle užasnog snimka koji je sinoć objavljen na mrežama, na kom se vidi kako pacovi šetaju po rafovima pekare i fiskalnoj kasi u Kosovskoj ulici u centru Beograda, inspekcija je zatvorila ovaj objeka.

Na ulaznim vratima je obaveštenje u kome se navodi da su preduzete dodatne mere deratizacije i čišćenja kao i izvinjenje potrošačima.

Podsetimo, snimak je objavljen na Instagramu, na stranici serbialive_beograd. Napisano je da se pekara nalazi u Kosovskoj ulici. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na osnovu snimka se zaključuje da pekara nije radila u trenutku kad su pacovi šetali. Jedan se nalazi u vitrini sa hranom dok drugi stoji kod kase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.