ZA ALBANCE SU LITURGIJE U CRKVAMA PROVOKACIJA Vučić otkrio šta su predstavnici Prištine pričali u Briselu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 13:36

ZA ALBANCE SU LITURGIJE U CRKVAMA "PROVOKACIJA" Vučić otkrio šta su predstavnici Prištine pričali u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su predstavnici lažne države Kosovo u Briselu rekli da su liturgije u crkvama na Kosovu i Metohijji "srpska provokacija"

Vučić je danas na konferenciji za medije naveo da je jasno da je prištinska strana na jučerašnji nastavak dijaloga Beograda i Prištine u Briselu došla s namerom da sabotira dijalog.

- Pazite, oni smatraju da je liturgija u crkvama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su, kako tvrde, napravljene u vreme Slobodana Miloševića, provokacija. Ja sam na to ostao potpuno nem nekih 30 sekundi. Nije im provokacija kada pišu grafite ili mokre po crkvi. Provokacija je kada se služi liturgija u srpskoj crkvi. I onda razumete zašto su Dečani ugroženi - kazao je Aleksandar Vučić, i dodao da će razgovarati sa Srbima sa Kosmeta narednih dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.