Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 11:09

Vučić sa predstavnicima vanparlamentarnih stranaka o izveštaju o KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima vanparlamentarnih stranaka, koje ne žele učešće stranih predstavnika u međustranačkom dijalogu, i tom prilikom predstaviti izveštaj o Kosovu i Metohiji i rezultate dosadašnjeg dijaloga sa Prištinom.
Sastanak će biti održan u parlamentu u 16 sati.

Inače, Vučić će izvešaj o Kosovu i Metohiji podneti poslanicima na posebnoj sednici parlamenta koja se održava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sutra.
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je Tanjugu da je reč o doprinosu sveokupnom državnom jedinstvu.
"U sklopu priprema za sutrašnju sednicu Narodne skupštine, koja će na dnevnom redu imati izveštaj o toku dijalogu sa Prištinom i uopšte stanju na KiM, gde će se Vučić obratiti poslanicima, dogovorili smo se da se Vučić danas obrati i predstavnicima vanparlamentarnih stranaka", rekao je Dačić.
Kako ističe, državno jedinstvo je veoma važno za političku stabilnost, naročito u trenucima kada se vrše veliki pristici na Srbiju. 
"Smatramo da je veoma korisno, kako je i sam predsednik o tome govorio, ali kako su govorili i predstavnici tih stranaka, da o ovim najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima postoji državno jedinstvo, u trenucima kada se vrše veliki pritisci na našu zemlju da odustanu od zaštite nacionalnih i državnih interesa", podvukao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Vučić danas sa delom opozicije: Predstavljanje izveštaja o KiM Radnoj grupi za međustranački dijalog

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021

Sastanak će biti održan u 16 časova..Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovaće danas sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca, potvrđeno je u kabinetu predsednika...Vučić je predstavnicima tog dela opozicjie na sastanku predstaviti izveštaj o Kosovu i Metohiji...Sastanak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA PRED SKUPŠTINOM SRBIJE: Predstavljanje izveštaja o Kosovu i Metohiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić posebnu sednicu o KiM sazvao je sutra u 12 sati..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstaviće sutra poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na Kosovu i Metohiji...Vučić će, na posebnoj sednici parlamenta, predstaviti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić delu opozicije predstavio izveštaj o dijalogu sa Prištinom

Izvor: RTS, 21.Jun.2021

Sastanak radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca na kojem je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio izveštaj o dijalogu Beograda i Prištine, završen je u Skupštini Srbije. . Aleksandra Vučića je dočekao predsednik Skupštine...

Nastavak na RTS...

Šta je Vučić govorio o Kosovu u skupštini 2019. godine?

Izvor: Danas, 21.Jun.2021

Izveštaj o toku pregovora Beograda i Prištine u Briselu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon obraćanja javnosti podneće u utorak i poslanicima republičkog parlamenta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.