Završen sastanak Vučića i predstavnika opozicije FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 11:03

Završen sastanak Vučića i predstavnika opozicije FOTO/VIDEO

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je na sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca.

Vučića je dočekao predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

Sastanak radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca na kojem je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio izveštaj o dijalogu Beograda i Prištine, završen je u Skupštini Srbje.

Vučić nakon sastanka nije davao izjave. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sastanku su prisustvovali predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, predsednik Dveri Boško Obradović, predstavnica Srpske stranke Zavetnici Milica Ðurđević Stamenkovski, kao i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović.

Vučić će sutra izveštaj o dijalogu Beograda i Prištine predstaviti i poslanicima u Skupštini Srbije.

Vučić je i na Instagram profilu podelio fotografiju sa Dačićem u trenutku kada je stigao na sastanak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić sa predstavnicima vanparlamentarnih stranaka o izveštaju o KiM

Izvor: RTS, 21.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima vanparlamentarnih stranaka, koje ne žele učešće stranih predstavnika u međustranačkom dijalogu, i tom prilikom predstaviti izveštaj o Kosovu i Metohiji i rezultate dosadašnjeg dijaloga sa Prištinom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.