(FOTO/VIDEO) VUČIĆ O KiM U SKUPŠTINI SRBIJE: Počelo važno zasedanje šefa države i predstavnika stranaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 16:16

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ O KiM U SKUPŠTINI SRBIJE: Počelo važno zasedanje šefa države i predstavnika stranaka

Predsednik Srbije danas na važnom zasedanju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaje se danas sa predstavnicima vanparlamentarnih stranaka, koje ne žele učešće stranih predstavnika u međustranačkom dijalogu, i tom prilikom predstaviti izveštaj o Kosovu i Metohiji i rezultate dosadašnjeg dijaloga sa Prištinom.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 Sastanak je počeo u 16.00 časova u Sali 1 Narodne skupštine Republike Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštila je Služba za informisanje predsednika Srbije, navodeći da će snimateljima i fotoreporterima biti omogućeno snimanje početka sastanka.

Tu su predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, predsednik Dveri Boško Obradović, predstavnica Srpske stranke Zavetnici Milica Ðurđević Stamenkovski, kao i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa predstavnicima vanparlamentarnih stranaka u vezi međustranačkog dijaloga

Izvor: Beta Video, 21.Jun.2021

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se sastao sa predstavnicima vanparlamentarnih stranaka koje ne žele učešće stranih predstavnika u međustranačkom dijalogu. (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Starović: Kada god imamo zastoj u dijalogu Priština bude sklona jednostranom delovanju

Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 07:50

Državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije Nemanja Starović rekao je za RTS da je dijalog u zastoju ne voljom naše strane, a Priština biva sklona jednostranim potezima. . Posebna sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, na kojoj će poslanicima govoriti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.