VECI SRBI OD SRBA U Poljskoj Slovackoj i Ceskoj masovni protesti protiv nezavisnog Kosova

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VECI SRBI OD SRBA U Poljskoj Slovackoj i Ceskoj masovni protesti protiv nezavisnog Kosova

Kako saznajemo iz MSP, u Poljskoj, Češkoj i Slovačkoj se naredne godine u februaru mesecu očekuje protest pod nazivom "Kosovo nije priznato".

Protesti će biti organizovani u organizaciji pre svega desničarskih pokreta u ovim zemljama koji imaju prijateljske odnose sa nekim desničarskim pokrretima u Srbiji. Ono što je zanimljivo jeste da će ovo biti najvećii skup do sada.

MSP tjs pojedinci, dobili su dopis i obaveštenje o ovome, a obavešteni su >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u i pripadnici desničarskih pokreta u Srbiji kako bi se eventualno pridružili protestima. Od 2008. godine do sada u gore pomenutim zemljama organizovano je preko 20 velikih skupova z u znak podrške Srbima na Kosovu, dok je u Srbiji bilo svega 2 do 3 manja skupa i to u glavnom u režiji SRS.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.