Uhapšeno pet osoba, falsifikovale diplome i dokumente

Izvor: B92, 10.Okt.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno pet osoba, falsifikovale diplome i dokumente

Kosovska policija uhapsila je pet osoba u regionu Prizrena i Prištine zbog falsifikovanja dokumenata, uključujući i školske diplome, preneo je danas KoSSev.

KoSSev je, pozivajući se na Gazetu ekspres, naveo da je Kosovska policija saopštila da su ta lica falsifikovana dokumenta navodno prodavala zainteresovanim licima.

Akciji hapšenja prethodila je višemesečna istraga koju je sprovela jedinica Kosovske policije za privredni kriminal i korupciju.

Osumnjičene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osobe su, u zamenu za novac, obezbedjivale službena falsifikovana dokumenta - diplome za stručno osposobljavanje, srednjoškolske diplome i druge, za različita lica.

Među uhapšenima su četvorica Albanaca, kao i jedna Albanka.

Osumnjičenima je određen pritvor u trajanju od 48 sati, istraga se nastavlja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pet osoba uhapšeno na Kosovu zbog falsifikovanja dokumenata

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2019

Kosovska policija uhapsila je pet osoba u regionu Prizrena i Prištine zbog falsifikovanja dokumenata, uključujući i školske diplome, preneo je danas Kossev. Kossev je, pozivajući se na Gazeta Expreš, naveo da je Kosovska policija saopštila da su ta lica falsifikovana dokumenta navodno prodavala...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.