Uhapšeni polovni udžbenici u Kosovskoj

Izvor: Mondo, 20.Nov.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uhapšeni" polovni udžbenici u Kosovskoj

Inspektori gradskog Sekretarijata za inspekcijske poslove su u Kosovskoj ulici, tradicionalnom mestu Beograđana ali i šire za nabavku polovnih udžbenika, ponovo bili u "raciji".

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Knjige se ovde prodaju iz gepeka kombi vozila i privatnih automobila, što predstavlja problem prolaznicima u ovom delu grada, ali i ometa održavanje komunalnog reda, smatraju u Sekretarijatu, javlja Beoinfo.

Prema rečima Sonje Podunavac, gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sekretarke za inspekcijske poslove, inspektori su ovom prilikom oduzeli oko 700 polovnih udžbenika, a prisutnom licu izdata je potvrda o oduzetoj robi i data "preporuka o daljem postupanju".

Navala na udžbenike, zatvorena Kosovska! (FOTO)

"Nastavićemo sa ovakvim kontrolama jer je u interesu svih nas da grad bude uređen i čist, kako zbog nas tako i zbog turista koji nas sve više posećuju. Reč je o delu grada u kojem se nalaze brojni spomenici kulture i državne institucije pa je zbog toga više nego potrebno da ulice i trotoari oko njih budu uređeni", rekla je Sonja Podunavac.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.