Inspekcija oduzela 700 polovnih udžbenika od prodavaca iz Kosovske ulice

Izvor: BKTV News, 20.Nov.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija oduzela 700 polovnih udžbenika od prodavaca iz Kosovske ulice

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove Grada Beograda izvršili su kontrolu preprodaje polovnih knjiga u Kosovskoj ulici i tom prilikom oduzeli oko 700 polovnih udžbenika.

Kako je saopštio Sekretarijat, knjige se u toj ulici prodaju iz gepeka kombi vozila i privatnih automobila, što predstavlja problem prolaznicima u tom delu grada, ali i ometa održavanje komunalnog reda.

Prema rečima Sonje Podunavac, gradske sekretarke za inspekcijske poslove, inspektori >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji vrše inspekcijski nadzor nad trgovinom tom prilikom su iz kombi vozila oduzeli oko 700 polovnih udžbenika, a prisutnom licu izdata je potvrda o oduzetoj robi i data preporuka o daljem postupanju.

"Nastavićemo sa ovakvim kontrolama, jer je u interesu svih nas da grad bude uređen i čist, kako zbog nas tako i zbog turista koji nas sve više posećuju. Reč je o delu grada u kojem se nalaze brojni spomenici kulture i državne institucije pa je zbog toga više nego potrebno da ulice i trotoari oko njih budu uređeni", rekla je Podunavac.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.