Inspektori ODUZELI 700 POLOVNIH KNJIGA koje su prodavane u Kosovskoj ulici iz GEPEKA

Izvor: Blic, 20.Nov.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektori ODUZELI 700 POLOVNIH KNJIGA koje su prodavane u Kosovskoj ulici iz GEPEKA

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršili su kontrolu preprodaje polovnih knjiga u Kosovskoj ulici. Knjige se ovde prodaju iz gepeka kombi vozila i privatnih automobila, što predstavlja problem prolaznicima u ovom delu grada, ali i ometa održavanje komunalnog reda.

Prema rečima Sonje Podunavac, gradske sekretarke za inspekcijske poslove, inspektori koji vrše inspekcijski nadzor nad trgovinom tom prilikom su iz kombi vozila oduzeli oko 700 polovnih udžbenika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a prisutnom licu izdata je potvrda o oduzetoj robi i data preporuka o daljem postupanju.

– Nastavićemo sa ovakvim kontrolama jer je u interesu svih nas da grad bude uređen i čist, kako zbog nas tako i zbog turista koji nas sve više posećuju. Reč je o delu grada u kojem se nalaze brojni spomenici kulture i državne institucije pa je zbog toga više nego potrebno da ulice i trotoari oko njih budu uređeni – rekla je Sonja Podunavac.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Inspektori oduzeli 700 polovnih udžbenika od prodavaca u Kosovskoj ulici

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2017

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove oduzeli su oko 700 polovnih udžbenika tokom kontrole preprodaje knjiga iz vozila u Kosovskoj ulici u Beogradu, saopštio je danas Beoinfo...Gradska sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Podunavac najavila je da će kontrole nad preprodajom udžbenika...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.